Klankhealingen

Personalia | Amrita Workshops | Stichting Amrita | Lichtberichten | Inwijdingen | Klankhealingen


Klankhealing Shanti

Een ervaring vanuit het hart – door meditatieve klank tot ontspanning en vredige rust komen. Twijfel niet, maar kom en geniet van de subtiele klanken!

Woensdagavond 4 juni Klankhealing van 20:00 – ca 22:00 uur
Entree: € 15,-

Een klank die innerlijk wordt ervaren

werkt als helende kracht

er ontstaat ruimte voor wie men werkelijk is

Levenskracht kan weer vrij stromen

terwijl de ware ingeboren aard

zich zal openbaren:

LIEFDE

Algemeen

Klankhealing ‘Shanti’ bestaat uit vier tot vijf personen die op een meditatieve en geïnspireerde manier met klank werken. Wij geven klanksessies met minimaal drie van de groepsleden en maken gebruik van de Australische didgeridoo, Peruaanse rainsticks, Indiase tampura, lier, nada tarangini, santoor en sandawan, Tibetaanse/Nepalese klankschalen, tingha’s, en ghanta, Amerikaanse cristal bowls en diverse andere instrumenten. Er wordt ook gebruik gemaakt van boventonen, zang en eventueel intuïtieve healing. Regelmatig kunnen de groepsleden met klank rondom de aanwezigen werken of hun handen op het lichaam leggen voor healing, om extra energie te geven of voor een nog diepere ontspanning.

Liggend of zittend luisterend naar de meditatieve klanken kan men een reis naar binnen maken, naar de innerlijke bron van genezing, liefde en waarheid. De opbouw van trillingen die door de klanken ontstaan werken in op diverse bewustzijnsniveaus en brengen een ontspannende, helende en vitaliserende stroming op gang. Het ritme en de grond- en boventonen werken grondend en harmoniserend in op lichaam en geest, door de meditatieve klanken te laten inwerken worden de chakra’s en meridianen gezuiverd en geheeld. Er kunnen beelden, emoties en gedachten ervaren worden, terwijl ook diepgaande inzichten vrij kunnen komen. De groepsleden verbinden zich met de innerlijke Atman (Ware Zelf) en werken samen in vreugde en in liefde voor de schepping.

De groep

De groepsleden zijn meditatielid van Stichting ‘Amrita’ en/of hebben opleidingen gevolgd aan de Academie Antropodynamica, zij vormen een klankgroep met als doel om door middel van klank en healing de lichtkern in de mens te doen ontwaken, te activeren of te inspireren waardoor er eenheid ontstaat tussen lichaam, ziel en geest. Vanuit de meditatiegroep van Stichting Amrita en het koor ‘Amrita’ zijn we geoefend in het zingen van mantra’s, bhajans (Indiase spirituele liederen), improvisatiezang en boventoonzang. Klankhealing Shanti bestaat uit een vaste kern van drie personen die echter regelmatig door anderen kunnen worden bijgestaan:

1. Rob Poiesz

2. Annette Vis

3. Gerard Roling

4. Amritananda Sprong

Meer informatie over of inschrijven voor klankhealingen: mail of bel Amritananda:

036 5337942 / 06 13037360